Att jobba i Dubai.

Att få jobb i Dubai är väldgt lätt, speciellt som Svensk. Men det är inte alltid lika glamoröst som man kan tro. Man kan tjäna allt från 2000 kronor i manaden upp till 200.000 kronor beroende på vad man jobbar inom för yrke. De flesta Svenskarna som jobbar här nere är inom flygbranchen, vården eller IT vad jag har förstått.

Jobbar man till exempel som servitör eller servitris så ligger lönen på ungefär 3000 svenska kronor i månaden, boende får man från företaget inklusive försäkring.

Så allt är inte lika glamoröst som man kan tro!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Att jobba i Dubai.

 1. Hej! Va kul att se svenskar nere i Dubai. Har varit där ett par gånger och söker jobb för fullt därnere. Kommer att ta examen inom socialt arbete i juni och tänkte om du kan berätta hur det är att bo i Dubai? Lite grann om löner, hur mycket det behövs för att motsvara en ”vanlig” lön i Sverige (ca 25000kr) etc. Jag är själv arab och kan språket flytande, det borde väl ändå vara en bra egenskap när man söker arbete?

  Tack för bloggen och för svar :)

 2. Hej, jag vill åka ner och jobba i Dubai men jag vet inte vart man kan jobba och tjäna bra pengar? Är nattclub något du kan rekommendera ?
  Jag har hört att många jobbar som sällskapsdam.
  Är det ett bra jobb ?
  Behöver lite tips och hjälp i traven!

  :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>